Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: t...@w...pl
Znaleziono: 18 wiadomości





Re: Jakie Dania na 40 urodziny

2006-09-22 10:09:45 | t...@w...pl inne posty tego autora

Alek napisał(a): > Użytkownik <t...@w...pl> napisał > > > Zieloną część to możesz sobie wsadzić do zupy. A ty sobie białą do dupy. Chyba napisałem że ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: rolady wołowe

2006-09-16 10:00:08 | t...@w...pl inne posty tego autora

Czesc Najlepiej zrobic rolade z poledwicy wolowej ale jest bardzo droga i ciezko osiagalna. Moze byc rostbef lub II zrazowa. jezeli ma być miękka to albu duś ją w szybkowarze, alebo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Robiłem wiśniak na spirytusie i

2006-09-16 10:07:26 | t...@w...pl inne posty tego autora

Witam Możesz zrobić np. tort wisniowy, bedzie super. Trzy płaty biszkoptu czekoladowego, nasącz wiśniówką, posamruj ubitą śmietaną, wrzuć na to wiśnie, i kolejny biszkopt itd ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Fusion poszukiwane

2006-09-16 10:10:27 | t...@w...pl inne posty tego autora

Czesc wysztkim Szukam ciekawych przepisów z kuchni Fusion, czy ktos ma jakies ciekawe moze. Dla niewiedzacych podam ze k. fusion to mieszanina kuchni etnicznych/narodowych czyli np ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rada przy próbowaniu potraw

2006-09-20 06:45:24 | t...@w...pl inne posty tego autora

Wreszcie ktos poruszyl ten temat probowania, co cieszy mnie niezmiernie. Rzewczyiwście w domu jak gotujemy dla rodziny to możemy próbować łyżką i oblizaną wkładać spowrotem do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: oliwa aromatyzowana- jak?

2006-09-20 06:56:55 | t...@w...pl inne posty tego autora

sprawdzona metoda z restauracji Witam Nie wiem czy juz mnie znacie ale niedawno sie przedstwialem. Otóż pracuje w restauracji i moge z checią zdradzić jak robi się super oliwy. Po ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Grzyby po raz n-ty....

2006-09-20 07:03:39 | t...@w...pl inne posty tego autora

Hej pewna metoda bez zepsucia: obgotuj około 10-15 minut. Dobrze odcedz, najlepiej pozostawić na sitku lub cedzaku na noc. Nastęnie pokrój na kwałki lub paseczki i wrzuć na mocno ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: nóż do korniszonów?

2006-09-20 07:10:52 | t...@w...pl inne posty tego autora

HEj jest tak jak już wyżej napisano, służy do wachalrza z ogórka i do robienia idealnych pasków nie tylko z ogórka. To że ten nóż nazywa się "do korniszonów" nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: oliwa aromatyzowana- jak?

2006-09-20 14:47:23 | t...@w...pl inne posty tego autora

Als napisał(a): > > Małe pytanko do Ciebie bym miał - co podać jako (chyba) włoską przekąskę. > Jadłem kiedyś coś takiego w restauracji włoskiej właśnie. Jakiś ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jakie Dania na 40 urodziny

2006-09-21 12:02:07 | t...@w...pl inne posty tego autora

leku wrote: > > Potrzebuje przepisy na poledwice wołową oraz na inne miesa, co byscie > > polecili na taką imprezę > > > Witam A co byś chciał zrobić z tą ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2