Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Paul Urstein" <p...@b...ch>
Znaleziono: 69 wiadomości





Tymianek cytrynowy

2004-06-25 13:17:48 | Paul Urstein inne posty tego autora

Witajcie, Wczoraj wyprobowalismy nowa przyprawe z zaokiennej plantacji : Tymianek cytrynowy. Bardzo polecam! Filet (mignon) wieprzowy w tymianku cytrynowym Natrzec mieso rozgniecionym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czy kupujecie w W-wie bez strachy miL(sko na tatara

2004-07-15 07:10:01 | Paul Urstein inne posty tego autora

SER NIE JEST NIESTRAWNY!!! sa tylko osoby ktore go strawic nie moga. Natomiast kotlet z sera zabrzmial dla mnie groznie, stad moje pytania. Wczorajsze raclette bylo poprzedzone ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: eksperyment z bakłażanem

2004-08-29 14:15:47 | Paul Urstein inne posty tego autora

> skad bierzesz ricotte ktora sie da pokruszyc? > przeciez ricotta to cos takiego w konsystencji jaki polski serek homo > tyle ze slodkiego mleka czy smietanki A widzisz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jaki jest przepis na omlet

2004-05-15 12:01:23 | Paul Urstein inne posty tego autora

Jak to milo! No coz, zglodnialem za grupa, musi.... Milo was czytac znowu. -- Amicalement Paul Urstein [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: piersi z kurczaka

2004-05-16 08:16:30 | Paul Urstein inne posty tego autora

Proponuje taka ot wersje tego danka Piersi kurczaka / perliczki w sosie z roquefort Jest oczywiste ze caly psikus polega na zrobieniu sosu a nie na usmazeniu kurczaka, poniewaz podamy na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jaki jest przepis na omlet

2004-05-16 08:29:16 | Paul Urstein inne posty tego autora

> fajnie, ze nawrociles. > na stale? Witam cie serdecznie, ale mi sie twoj lapsus podoba !!!! Jak dotej pory postanowilem sie nie nawracac, i pozostac miesozerno-sostworczym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak uniknąć rutyny w kuchni?

2004-05-16 08:42:50 | Paul Urstein inne posty tego autora

czy gar jest obity czy obfity? a co w nim jest? a czy fartuszek ladny? no i gdzie leje za onem????? u mnie jest przepieknie! -- Amicalement Paul Urstein [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jaki jest przepis na omlet

2004-05-16 09:06:18 | Paul Urstein inne posty tego autora

a co robisz na obiad ? jestem w Londynie w sierpniu, a ty ? -- Amicalement Paul Urstein [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Polędwiczki wieprzowe z miodem i musztardą.

2004-05-18 12:23:14 | Paul Urstein inne posty tego autora

Witam, robiac lakier dodaje lyzke koniaku kuchennego do miodu z musztarda tak mieszajac skladniki az opozycja smakow bedzie zdecydowana. Do pokrycia miesa (np kaczki) lakierem uzywam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jajecznica w nowej odsłonie

2004-05-19 10:02:23 | Paul Urstein inne posty tego autora

> masz racje, ze tak tez robi sie omlet, ale w omlecie jak wyleje jajka to > juz nie "merdam" tego na patelni :) A to szkoda! Jesli che sie aby omlet byl ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2 ... 7