Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Hanna Burdon" <b...@p...onet.pl>
Znaleziono: 264 wiadomości





Re: groszek cukrowy

2006-03-31 23:21:24 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:e0k802$k6p$1@nemesis.news.tpi.pl, gsk wrote: > no właśnie, usmażyć? czy blanszować? Można szybko przesmażyć na gorącej patelni, tak jak chińszczyznę. Chociaż muszę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: groszek cukrowy

2006-04-01 00:20:33 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:e0ke5n$t33$2@nemesis.news.tpi.pl, Konrad Kosmowski wrote: >> Można szybko przesmażyć na gorącej patelni, tak jak chińszczyznę. > > Co to jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gówien w święta jeśc nie będę!!!!

2006-04-19 01:13:05 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:e23c29$359$1@atlantis.news.tpi.pl, Marek wrote: > Oj Kochanie, to nie menu jest Twoim (TWOIM !!!) problemem... > pozdrawiam > Marek E, o co tyle gadania. Nikt nie jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: PRZEPIS na sałatkę z chińskich zupek

2006-04-20 18:58:28 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:e28kg7$ce2$1@inews.gazeta.pl, Magdalena W. wrote: > Akademik na Kickiego, rok 1988 ... bida z nędzą, zarówno w studenckich > kieszeniach jak i sklepach okolicznych. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak zrobic tofu?

2006-04-21 22:54:17 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:1145652710.747426.73010@e56g2000cwe.goog legroup s.com, 1.org.pl Member wrote: > Nie no powaznie, jak ktos kiedys robil tofu to niech napisze jak to > sie piecze... bo sam bym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Witam i o zdrowie pytam

2006-04-21 23:53:33 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:e2bq8t$mtm$1@nemesis.news.tpi.pl, Aicha wrote: >> co to są feferonki??? >> Czy to przypadkiem nie są jakieś papryczki? Albo coś z papryką? >> Tudzież ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: DLA GRUPOWYCH AFRODYT

2006-04-22 12:03:23 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:e2cma2$gbf$1@atlantis.news.tpi.pl, Panslavista wrote: > Zapodałem przepis ciekawy, zostałem > zaatakowany, że nie przetłumaczyłem na polski A dlaczego właściwie nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ryż - podstawa zdrowej kuchni

2006-04-22 16:36:47 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:e2djuq$2i6$1@inews.gazeta.pl, JaMyszka wrote: >> Risotto alla milanese. > > Z jakiej to kuchni potrawa? Ryż po mediolańsku, hm, zastanówmy się, co to za kuchnia... ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zabek czosnku, a czosnek granulowany

2006-04-30 11:54:38 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:e31nos$s9d$1@inews.gazeta.pl, Kacper wrote: > ps. wiem, ze taki swiezy jest o wiele lepszy, ale z braku laku.... Wiesz co, ja nie jestem szczególnie purystyczna, ale czosnek ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ratunek dla cebulowej?

2006-05-01 21:55:27 | Hanna Burdon inne posty tego autora

In news:e35vbu$m7d$1@nemesis.news.tpi.pl, kasia maruda wrote: > Oj, przypaliła mi się cebulowa, wielki garnek. Przełożyłam co się > dało, z samej góry, do innego, ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 18 . [ 19 ] . 20 ... 27