Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Ewa Pawelec <e...@f...hell.pl>
Znaleziono: 347 wiadomości





Re: Kto jeszcze je

2000-03-31 12:27:31 | Ewa Pawelec inne posty tego autora

Antoni Goldstein <a...@z...mimuw.edu.pl> wrote: > produkcyjnym. I widać, że sód fakstrycznie sporo zagłuszy... Niestety :/ > To już trzy lata, jak skończyłem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sery - postanowienie

2000-03-31 12:30:08 | Ewa Pawelec inne posty tego autora

Mdana <m...@n...chrobot.krakow.pl> wrote: > Polecam Saint Agure. Genialny!! To chyba najlepszy plesniowy ser jaki > zdazylo mi sie jesc. Wspaniale sie komponuje z czerwonym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: moje danie jednogarnkowe

2000-03-31 15:08:08 | Ewa Pawelec inne posty tego autora

Zalewscy <j...@p...onet.pl> wrote: > A jezeli ktos prowadzi *dwie* kuchnie? Jezeli domownicy sa ( z roznych > przyczyn) mieso-i niemiesozerni ? Nie ma o czym dyskutować ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Nie było człowieka......

2000-04-01 14:18:31 | Ewa Pawelec inne posty tego autora

kianit <k...@v...pl> wrote: > sa ludzie, ktorym to odpowiada bez zadnych ideologii. po prostu potrafia p > rzyzadzic soje tak, ze im smakuje, a ze wiekszosc jest zrazona do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kulinarne wpadki

2000-04-01 14:23:01 | Ewa Pawelec inne posty tego autora

Camille <c...@m...pl> wrote: > kiedyś przyniósł do domu klej w proszku - drobnoziarnisty, jasnobrązowy, > łudząco podobny do tartej bułki. Ech. Moja siostra ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sery - postanowienie

2000-04-03 08:11:39 | Ewa Pawelec inne posty tego autora

ostry <o...@e...com.pl> wrote: > rekord biją oryginalny francuski Brie z Culomiers i sklepowy Caprice de > Dieux ( oba białe miękkie sery z porostem pleśniowym, Caprice ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kto jeszcze je

2000-04-03 12:19:30 | Ewa Pawelec inne posty tego autora

Antoni Goldstein <a...@z...mimuw.edu.pl> wrote: > Tak jest, Pani Doktór. ;-)) Małpa. > I bar takoż. Ale przejściowe chyba po prostu rzadko barwią. Znaczy, nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kulinarne wpadki

2000-04-03 16:13:11 | Ewa Pawelec inne posty tego autora

fghfgh <a...@p...onet.pl> wrote: > Okazalo sie, że odgrzałam sobie nutrię, która również czekała w lodówce ...jako > danie dla pieska... > Jedno pamiętam-mięso ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pierogi z mięsem było: Sos slodko-kwasny i co z niego wynikło ;-)

2000-04-07 12:47:34 | Ewa Pawelec inne posty tego autora

Marta <m...@e...elblag.pl> wrote: > Albo zamiast rosołu dodać podgotowaną zmieloną białą kapustę (świeżą!!!, nie > kiszoną) - są wtedy bardzo delikatne ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: melon

2000-04-07 13:06:45 | Ewa Pawelec inne posty tego autora

Bulba <a...@d...com.pl> wrote: > Pomocy czy ktoś zna jakies przepisy na dania z melonów ? Im prostsze tym (IMHO) lepiej. Np. zimny melon polany odrobiną sherry. Albo melon z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 20 ... 32 . [ 33 ] . 34 . 35