Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de>
Znaleziono: 1057 wiadomości





Re: Rosół

2011-10-14 21:17:00 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

lamia wrote: > "Waw" <n...@m...ru> wrote in message news:j79hn0$cpf$1@news.onet.pl... >> Jaka wolowine najlepiej do tego dolozyc? Kawalek antrykota bedzie ok? > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tempura.

2011-10-25 14:17:30 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Am 25.10.2011 13:26, schrieb Ikselka: > Japońska panierka do ryb. > Ktoś stosuje? Warto? > Tempura to rodzaj potrawy. Panierka jest tylko z mąki i wody z rozbełtanym jajkiem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cukier brązowy

2011-11-02 16:15:33 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Am 02.11.2011 17:03, schrieb u...@d...invalid: > W dniu 2011-10-31 18:27, Robert Wańkowski pisze: >> Kupiłem cukier brązowy (tak napisano na opakowaniu). >> Czy to jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co ze schabu?

2011-11-06 17:03:46 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Ikselka wrote: > Dnia Sat, 05 Nov 2011 01:03:35 +0100, Anai napisał(a): > >> Myślałam o upieczeniu go, ale się boję, że suchy wiór wyjdzie :/ > > Bo schab ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: cappucino

2011-12-11 14:19:07 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

XL wrote: > Dnia Sun, 11 Dec 2011 02:28:24 -0800 (PST), z...@g...com napisał(a): > >> W dniu czwartek, 8 grudnia 2011, 21:55:38 UTC+1 użytkownik XL napisał ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Opalana cebulka

2011-12-16 20:08:07 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

XL wrote: > Dnia Fri, 16 Dec 2011 11:37:43 +0100, Andy Niwiński napisał(a): > >> "Bbjk" <b...@q...pl> schrieb im Newsbeitrag >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak przepisowo zabić karpia...

2011-12-18 00:49:23 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

medea wrote: > W dniu 2011-12-17 17:57, Qrczak pisze: >> >> Taaa... po upieczeniu to były miękkie. Aż dużo zniknęło w brzuszku. >> Twardnieją nastęnego dnia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Mrożenie pasztecikow

2011-12-18 20:32:26 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

XL wrote: > Dnia Sat, 17 Dec 2011 16:06:44 +0100, Justyna Vicky S. napisał(a): > >> Czy paszteciki z ciasta francuskiego mogę spokojnie zamrozić? Upieczone i >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przygotowania do świąt...

2011-12-20 12:01:20 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Anai wrote: > W dniu 19.12.2011 23:20, Nixe pisze: >> W dniu 2011-12-19 23:03, Anai pisze: >> >>> A tak a propo's - specjalnie szukałam przepisu na m i ę k k i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kompot z suszu

2011-12-21 21:53:35 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Szpilka wrote: > Pytanie techniczne. > Jakie owoce suszone wiem. (śliwka, morela, jabłko, gruszka - czy może > jeszcze coś?) > Ale jakie dać ich proporcje by kompot ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 80 ... 86 . [ 87 ] . 88 ... 100 ... 106