Szukana fraza: Autor: m...@p...onet.pl (Kot)
Znaleziono: 1314 wiadomości
2004-11-27 20:31:45 | Kot inne posty tego autora
mojra wrote: > Nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszcze :)) Moja mama twierdzi, ze mnie do > szczescia potrzeba tylko mleczna krowe, zagon ziemniakow i stado kur > (nie na rosol ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Porterówka2004-11-29 08:47:23 | Kot inne posty tego autora
Ivan wrote: >>Zagotowac piwo z cukrem i pokrojona wanilia, przestudzic, >>polaczyc ze spirytusem, wlac do sloja, szczelnie zamknac na 2-3 >>dni, przefiltrowac, rozlac ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Porterówka2004-11-29 09:41:04 | Kot inne posty tego autora
Ivan wrote: >>Kot, fan slodkosci, moga byc mocne ;) >> > > Jest mocne, ale tego nie czuć. Normalna, czysta wódka o podobnej > mocy, nieschłodzona, nie daje się ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak smakuje awokado2004-12-03 10:24:29 | Kot inne posty tego autora
Sabinka wrote: > On Thu, 02 Dec 2004 22:21:10 GMT, "Art(Gruby)" <A...@p...net> > wrote: > > >>http://tfphotos.ifas.ufl.edu/81400.ht m > > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: smalec domowy2004-12-03 21:36:51 | Kot inne posty tego autora
sigma_5 wrote: > A jak robisz ten smalec? chodzi mi o proporcje i reszte, bo ja chyba jakaś > lewa i mi nie wychodzi taki dobry jak np. mojej mamy. A nie lepiej zapytac mame o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wigilia we Franji2004-12-08 10:29:52 | Kot inne posty tego autora
chege wrote: > Mam olbrzymią prośbę do grupowiczów. Syn ma przygotować w szkole > Wigilie, tylko że potrawy mają być typowo francuskie (wiem, że co region > to inaczej); ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pierogi mam już z głowy2004-12-09 07:45:24 | Kot inne posty tego autora
Lia wrote: > Dnia 2004-12-08 22:09:50 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach > przyrody grupowicz *Kot* skreślił te oto słowa: > >>Tylko nie wiem kto to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bigosik2004-12-26 15:19:41 | Kot inne posty tego autora
BasiaBjk wrote: > Użytkownik @nn napisał: > >> No i dobrze, ja też nie a robię bardzo podobny. A pytałam dlatego że >> ostatnio na tej grupie przeczytałam że ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wwóz mięsa do GB2004-12-28 17:07:50 | Kot inne posty tego autora
plitkin wrote: > Generalnie przepisy wiekszosci panstw zabraniaja przewozu obiektow > flory/fauny bez dodatkowych papierow. Rowniez generalnie te przepisy sa > poprostu olewane ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: restauracja?2004-12-28 17:08:39 | Kot inne posty tego autora
plitkin wrote: > Duzo zalezy od miejsca. Ale ze 100 tys. dolarow - to pewnie minimum. A po jakim kursie liczac ?? ;) Kot offtopiczny, ale chyba czasem mozna? -- Kot ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia