Szukana fraza: Autor: "maua piegowata" <m...@b...artcom.pl>
Znaleziono: 413 wiadomości
2001-02-03 01:04:39 | maua piegowata inne posty tego autora
> Krakowa nie da sie schowac :))) > Ania > ja nie mowie schowac, on sie sam chowa:)))) Monika [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kołduny litewskie2001-02-05 16:19:38 | maua piegowata inne posty tego autora
> SPRÓBUJ TAKIE! [...] > Farsz: > 400 g poledwicy wolowej lub jagniecej lub obu tych mies w dowolnej > proporcji, > 250 g loju z nerki wolowej lub szpiku wolowego, to ja ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dla milosnikow czekolady2001-02-05 16:29:10 | maua piegowata inne posty tego autora
-- pozdry Monika Użytkownik Danka <j...@z...nl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:3a7d5ab6$0$6...@n...zeelandnet.nl ... > Przygotowanie: > Czekolade ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ananasowiec2001-02-05 16:34:14 | maua piegowata inne posty tego autora
> 8 lyzek cukru zbrunatnic na patelni /cukier roztopi sie i zrobi sie ciemny, > ale trzeba uwazac, bo szybko zaczyna sie dymic/. Szybko, zeby nie > stwardnial, wylewac ten cukier ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: struś2001-02-05 16:56:47 | maua piegowata inne posty tego autora
> > wszystko jest do jedzenia, sa tylko kiepscy kucharze, jak twierdzi chinskie > powiedzenie > > strus jest bardzo dobry -- jadlem > > pozdrawiam WM > > jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Typy maki2001-02-05 17:18:35 | maua piegowata inne posty tego autora
> > > > A przepis na to ciasto gdzie ?? > > Ciasto najwazniejsze!!!. > > Wlasnie w tym rzecz, o ile nie zrozumialas, ze dla wloskiej gospodyni > sklad i sposob ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czy sa w Polsce muszle makaronowe?2001-02-05 17:19:51 | maua piegowata inne posty tego autora
> Dostrzegam różnicę pomiędzy "przytytym" a zbyt grubym. Moja ślubna też w > zależności od nastroju, raz gani a raz pociesza ;-))) > Ale jak spojrzałem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gofry2001-02-05 17:37:16 | maua piegowata inne posty tego autora
> > a moje sie przepalawiaja przy otwieraniu gofrownicy...... > nie wiem dlaczego. macie jakies rady? > > pat > -- trzeba gofrownice porzadnie rozgrzac, wczesniej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Babka ananasowa2001-02-05 17:48:33 | maua piegowata inne posty tego autora
> > BABKA ANANASOWA > a na jakom to forme??? czy taka jak do babek? ale wtedy jakiej wielkosci? i czy mozna w duzej formie upiec? taka np. 26x36cm? -- pozdry Monika [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sok z 1 cytryny2001-02-05 18:17:38 | maua piegowata inne posty tego autora
> > Nic z tego, cytryna daje odczyn zasadowy ale ma "kwaśny" smak. ;-))) > > I dlatego jest zdrowa. Przynajmniej do "mięsnych" i "warzywnych" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia