Szukana fraza: Autor: JerzyN <0...@m...pl>
Znaleziono: 931 wiadomości
2005-12-11 11:09:04 | JerzyN inne posty tego autora
Wlodzimierz Macewicz napisał(a): > Hmm, dyskusja chyba odbiegla nieco od sygnalizowanego tematu, > pogadajcie sobie gdzies na boku Ubliżanie ludziom za nic oraz nieumiejętność ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Absinth2005-12-13 18:36:17 | JerzyN inne posty tego autora
Zbyszek napisał(a): [...] > Zarówno czeski ani słowacki maja niewiele wspólnego z absyntem. No to napisz co to jest absynt. Bo moim zdaniem mają. > Ten najlepiej kupić w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: majonez2005-12-13 19:16:02 | JerzyN inne posty tego autora
Krysia Thompson napisał(a): > A jakie sa te tradycyjne smaki? Te, które przetrwały wieki. ;-) pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: majonez2005-12-14 07:33:02 | JerzyN inne posty tego autora
Wladyslaw Los napisał(a): > Takich to można na palcach policzyć. W Polsce majonez pojawił się pewnie > w końcu XIX wieku lub nawet na początku XX. XIX, XX i XXI to już trzy. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Plan urlopów2005-12-14 20:04:51 | JerzyN inne posty tego autora
flower napisał(a): [...] > Urlop dodatkowy przysługuje niepełnosaprawnym z umiarkowanym albo znacznym > stopniem niepełnosprawności, że się tak popiszę wiedzą ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: indyk2005-12-14 20:09:03 | JerzyN inne posty tego autora
Jędrek napisał(a): > wiesz jakoś jestem odporny na głupotę innych :),... a pani staranie > upakowana robi to chyba celowo i złośliwie , bo juz tyle razy była na > ten ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ryba maslana2005-12-15 20:21:28 | JerzyN inne posty tego autora
Lia napisał(a): > Dnia 2005-12-15 20:50:07 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach > Jak widac nie było to pomówienie, bo Akulka przyznała, ze kilka zdań żywcem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pszenica na kutie2005-12-16 09:44:24 | JerzyN inne posty tego autora
batory napisał(a): [...] > Ale Hala Mirowska nie w każdym mieście jest :-) > Pozdr. - Agnieszka Kto wie ten zje, Paweł w zapytaniu nie podał miejsca. :-P pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mleko skondensowane - ostrzeżenie!!!!2005-12-16 10:47:31 | JerzyN inne posty tego autora
Alveaenerle napisał(a): [...] > podejrzewam ze mogl to byc efekt wygotowania sie wody albo cus?... [...] Wada ukryta puszki czyli wadliwa spoina lub materiał. Z tego wniosek aby ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ryba maslana2005-12-16 13:43:27 | JerzyN inne posty tego autora
Misiek napisał(a): [...] > Hmmm a co to jest praca dyplomowa jak nie przepisywanie czyichs zdan... > badan... publikacji.. (z "oznaczeniem" co kto i skad) Przepisywanie a ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia