Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Anai <a...@g...pl>
Znaleziono: 223 wiadomości





Re: Pytanie techniczne dot. jajecznicy

2012-02-01 09:39:29 | Anai inne posty tego autora

W dniu 01.02.2012 10:35, medea pisze: > W dniu 2012-02-01 09:04, Qrczak pisze: >> >> >> No jak już się tak wszyscy chwalom... >> Wbić jaja na patelnię, dodać ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomysł na...

2012-02-01 09:47:39 | Anai inne posty tego autora

W dniu 01.02.2012 10:19, medea pisze: > Robiłam pizzę chyba ze 100 razy (jak nie więcej)... Ja też... ręcznie :P > Jak zasysa ciasto, to trzeba lekko mikser unieść, ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pytanie techniczne dot. jajecznicy

2012-02-01 10:13:21 | Anai inne posty tego autora

W dniu 01.02.2012 10:58, Qrczak pisze: > Dnia dzisiejszego niebożę medea wylazło do ludzi i marudzi: >> Jaja muszą być uprzednio rozbełtane w kubeczku, wtedy nie będzie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: A' propos jaj

2012-02-01 11:24:34 | Anai inne posty tego autora

W dniu 01.02.2012 12:03, medea pisze: > Czy to tylko ja mam jajczaną fobię? Ja bym tego fobią nie nazwała... Parę razy się nacięłam, więc też wybijam każde jajko z osobna do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomysł na...

2012-02-02 18:38:30 | Anai inne posty tego autora

W dniu 02.02.2012 19:22, Paulinka pisze: > Jakbym wcześniej wiedziała, ze istnieje coś pomiędzy naleśnikiem a > drożdżowcem, to bym może nawet częściej tą pizzę pichciła. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Faworki

2012-02-16 09:22:55 | Anai inne posty tego autora

dniu 16.02.2012 07:34, Bbjk pisze: > Czy już ktoś Ci mówił, że ta Twoja "ortografia" męczy oczy? :D -- Pozdrawiam Anai *****e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Solianka.

2012-02-19 23:45:59 | Anai inne posty tego autora

W dniu 19.02.2012 22:20, Waldemar Krzok pisze: > Ikselka wrote: >> A to nie je się w całosci? > > Na początku nie, potem zależy od wielkości rybek i poziomu alkoholu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Farsz

2012-02-27 14:34:18 | Anai inne posty tego autora

W dniu 27.02.2012 14:10, czeremcha pisze: >> Ciasto pierogow ugotuje sie po jakichs 10-15 minutach i w tym czasie >> zdazy sie tez ugotowac surowy farsz miesny? > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: A jednak smalczyk!

2012-02-27 14:46:47 | Anai inne posty tego autora

W dniu 27.02.2012 15:42, czeremcha pisze: > A ja piję mleko, bo je lubię, smażę różnie - w każdym razie nie palę > oleju, a smalec to ja lubię na chlebie. I ja, i ja... > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Farsz

2012-02-28 00:26:20 | Anai inne posty tego autora

W dniu 27.02.2012 22:55, Ikselka pisze: > Chodzi mi o to, ze płucka to nie mięso 3-) No dobra, ale u mnie w domu pierogi z mięsem to zawsze były te z płuckami i koniec! Tak na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 13 . [ 14 ] . 15 ... 20 ... 23