Data: 2000-02-28 13:08:51
Temat: A propo's surówek itp.....
Od: "ostry" <o...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jadłem w Austrii coś takiego - świża kapusta biała siekana, zmieszana z
kminkiem ocetem i cieniutkimi kawałakami boczku wędzonego ( o wymiarach 1 na
2 cm ) odstawione to było na przynajmniej kilka godzin bo przeszło
delikatnie smaczkiem boczku - było pyszne:)
A następnego nie rozgryzę - było to no ni mniej ni więcej tylko sądząc po
smaku gotowane ziemniaki podwędzane na zimno ( abo może od razu wędzone na
ciepło ?) - pychota
Ale i tak nic nie zastąpi soli w sosie śmitanowym z krewetami - zjadłem 4
porcje po 2-3 filety....... uch.......... ale warto było :)))) - się objeść
oczywiście :)
--
-----IZBA PRZYJEC PSS-----
OS3 - 28752610
pocieszyciel strapionych,
trapiciel ucieszonych
Member of Spammers Club
--------------------------------------
|