następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed. atman.pl!.POSTED!not-for-mail From: JanuszWo <j...@t...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Bez czarny - obróbka termiczna Date: Sun, 25 Sep 2016 21:14:13 +0200 Organization: ATMAN - ATM S.A. Lines: 5 Message-ID: <ns97m6$q3d$1@node2.news.atman.pl> NNTP-Posting-Host: 87-206-191-34.dynamic.chello.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="UTF-8" Content-Transfer-Encoding: 8Bit X-Trace: node2.news.atman.pl 1474830854 26733 87.206.191.34 (25 Sep 2016 19:14:14 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 25 Sep 2016 19:14:14 +0000 (UTC) User-Agent: KNode/4.14.10 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:373523 Ukryj nagłówki Wszędzie się pisze, że jagody bzu czarnego muszą być poddane obróbce |
Zobacz także