|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!news.internetia.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Monika Bacińska-Wojewódka <m...@p...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Bób Date: Fri, 13 Jul 2001 14:23:08 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl Lines: 5 Message-ID: <9imp7j$i3m$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pq33.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 995026995 18550 217.99.0.33 (13 Jul 2001 12:23:15 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: 13 Jul 2001 12:23:15 GMT X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:58553 Ukryj nagłówki Mam pytanie ogolne: do czego stosuje sie bób (oprócz wyluskiwania ugotowanego i |
Zobacz także