Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Chateaubriand?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Chateaubriand?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2006-12-04 14:21:56

Temat: Chateaubriand?
Od: "Pablogt" <p...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

witam po con ajmniej sześciu latach.
W tym czasie miał mi kto gotować, ale teraz od poł roku chyba mam juz
kolejne podejscie do zrobienia Chateaubriand i ....kwas nie wychodzi.
Jak poledwica jest za twarda, kupuje inna ponoc lepszą to woda z niej
wycieka (chyba mrozona była)
Jak mi wijda za cienkie to sie robi podeszwa jak za grube w srodku surowe.
Nie mam juz sił a chciałbym w koncu zrobic to tak jak należy, czyli jak by
ktoś dysponował wiedzą jak i gdzie kupować dobrej jakości polędwice to sie
polecam, aha i jeszcze jedno ten sos bereński z tym estragonem to też jakiś
taki dziwny może są lepsze?

pozdrawiam

Paweł


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Mikrofalówka
Noże zepter, warto?
pieczony indyk
Przepis na uszka wigilijne
W ODPOWIEDZI

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »