« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-12-04 14:21:56
Temat: Chateaubriand?witam po con ajmniej sześciu latach.
W tym czasie miał mi kto gotować, ale teraz od poł roku chyba mam juz
kolejne podejscie do zrobienia Chateaubriand i ....kwas nie wychodzi.
Jak poledwica jest za twarda, kupuje inna ponoc lepszą to woda z niej
wycieka (chyba mrozona była)
Jak mi wijda za cienkie to sie robi podeszwa jak za grube w srodku surowe.
Nie mam juz sił a chciałbym w koncu zrobic to tak jak należy, czyli jak by
ktoś dysponował wiedzą jak i gdzie kupować dobrej jakości polędwice to sie
polecam, aha i jeszcze jedno ten sos bereński z tym estragonem to też jakiś
taki dziwny może są lepsze?
pozdrawiam
Paweł
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |