Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!n
ot-for-mail
From: Joanna Sereinig <j...@j...krakow.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Do Władysława
Date: Tue, 11 Jan 2000 16:48:34 +0100
Organization: -
Lines: 20
Message-ID: <3...@j...krakow.pl>
Reply-To: j...@j...krakow.pl
NNTP-Posting-Host: red201.jagiellonia.krakow.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; x-mac-type="54455854";
x-mac-creator="4D4F5353"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Mailer: Mozilla 4.05 (Macintosh; I; PPC)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:21067
Ukryj nagłówki
Władku,
przede wszystkim przepraszam za przekręcenie Twego imienia w poście
dotyczącym ziemniaków Parisian - niestety, literówki często mi się
przytrafiają.
Tymczasem mam do Ciebie ogromną prośbę - wtedy, gdy pytałam o te
sylwestrowe specjały i prosiłam, by ktoś napisał mi, co się kryje pod
różnymi nazwami, wyjaśniłeś mi też, jakie są składniki sosu
maltańskiego. A sos smakował mi przeogromnie i dlatego BAAAAAAARDZO Cię
proszę, żebyś napisał mi dokładnie, jak go przyrządzić - poza tym, że
proszę o dokładne wskazówki, przyznaję się ze wstydem, że nie pamiętam
dokładnie, co się do niego (sosu) daje, a Twego postu szukałam wczoraj
przez dobre trzy godziny w archiwum. W końcu zrezygnowałam, bo otwarcie
każdego postu (nawet tematu szukałam "po omacku") trwało tyle czasu, że
szkoda gadać.
Mam nadzieję, że podanie mi dokładnego przepisu nie będzie dla Ciebie
zbytnim problemem. Z góry bardzo dziękuję.
Joanna
|