|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-m ail From: "Halszka " <h...@N...gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Endywia, jarmuż , karczochy Date: Tue, 10 Sep 2002 09:12:52 +0000 (UTC) Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl Lines: 8 Message-ID: <alkd2k$28a$1@news.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 217.96.143.155 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.gazeta.pl 1031649172 2314 172.20.26.237 (10 Sep 2002 09:12:52 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 10 Sep 2002 09:12:52 +0000 (UTC) X-User: halszka2 X-Forwarded-For: pd155.lukow.sdi.tpnet.pl X-Remote-IP: 217.96.143.155 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:124772 Ukryj nagłówki To też warzywa z listy produktów redukujacych tkankę tluszczową. |
Zobacz także