Data: 2003-12-05 21:45:11
Temat: Jak pieczonja golonka?
Od: "jar" <j...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam
W niedziele bede mial goscia ktory uwielbia golonke, wiec jutro planuje
zakupic to miesko.Na co zwrocic uwage? obiad bedzie dla 3 osob i nie wiem
ile tej golonki kupic i czy lepsze duze czy male.Chce to jutro wszystko
zamarynowac i w niedziele zrobic pieczona goloneczke.No i z czym to
najlepiej podawac?Jakby ktos wsparl mnie konkretnym przepisem bylbym
wdzieczny.Czosneczek, sos sojowy, to to co obaj lubimy chcialbym zeby wyszlo
chrupiaca skorka,ciekawy aromat, posiadam piekarnik elektryczny w miare
nowej kuchence z termoobiegami i tego typu gadgetami.
Za info z gory serdecznie dziekli
pozdrawiam
Jarek
|