« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2008-04-25 15:27:56
Temat: Jakie ciasto z toffii?Moje dziecko zażyczyło sobie na imieniny ciasta z dużą ilością toffii.
Wyszukałam kilka przepisów, m.in. krówkę, ale może coś mi polecicie?
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2008-04-25 16:26:48
Temat: Re: Jakie ciasto z toffii?
Użytkownik "Marek" <b...@a...w.pl> napisał w wiadomości
news:v%mQj.124459$qj3.102036@newsfe20.ams2...
> EwaP pisze:
>> Moje dziecko zażyczyło sobie na imieniny ciasta z dużą ilością toffii.
>> Wyszukałam kilka przepisów, m.in. krówkę, ale może coś mi polecicie?
>>
>> Ewa
>
> Spróbuj coś takiego:
> http://www.brewpoo.com/wp-content/uploads/2007/09/po
o1.jpg
I co sie palancie produkujesz ,ze zawsze sie taka q...wa zanajdzie i sie
popisuje
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2008-04-26 08:46:34
Temat: Re: Jakie ciasto z toffii?Użytkownik "Maxx2828" <m...@g...pl> napisał w wiadomości
news:8msQj.60193$_h7.51001@newsfe05.ams2
> n.jerzy pisze:
>
> ..................................................
> plonk trolu
>
> PZDR
> Maxx
i czemu gówno wyciągasz z KF?
az
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2008-04-27 16:54:33
Temat: Re: Jakie ciasto z toffii?EwaP pisze:
> Moje dziecko zażyczyło sobie na imieniny ciasta z dużą ilością toffii.
> Wyszukałam kilka przepisów, m.in. krówkę, ale może coś mi polecicie?
Ja uważam że w przypadku tego ciasta prostota jest najlepsza :)
Piekę biszkopt (niewysoki bo nie przekładam go niczym), na górę daję
masę karmelową (albo kupuję gotową albo gotuję mleko w puszce słodzone
około trzy godziny, pamiętaj że puszka musi być cały czas przykryta wodą
- zawartość puszki (jeśli gotowałaś to chłodną, nie ciepłą, najlepiej
gotować dzień wcześniej) mieszam mikserem z ćwiartką masła żeby lepiej
się rozprowadzała i zdobię jakimiś kolorowymi posypkami (a jeszcze
bardziej lubi robić to moja 5 letnia córka).
Mamqa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |