| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.internetia.pl!newsfeed.tpintern et.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: tomasoburkaso <t...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Jaź Date: Sat, 03 Sep 2005 14:09:42 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 4 Message-ID: <dfc3q8$h5r$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: cis147.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1125749384 17595 83.31.42.147 (3 Sep 2005 12:09:44 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 3 Sep 2005 12:09:44 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.7.5) Gecko/20041217 X-Accept-Language: pl, en-us, en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:247317 Ukryj nagłówki Jak przygotować? Myślę raczej o pieczeniu lub smarzeniu. | |
Zobacz także