« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-09-03 12:09:42
Temat: JaźJak przygotować? Myślę raczej o pieczeniu lub smarzeniu.
Czy też się nie patyczkować i mąka sól patelnia i w paszczu?
Tomaso
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-09-03 13:32:01
Temat: Re: JaźOn Sat, 03 Sep 2005 14:09:42 +0200, tomasoburkaso
<t...@g...pl> wrote:
>Jak przygotować? Myślę raczej o pieczeniu lub smarzeniu.
>Czy też się nie patyczkować i mąka sól patelnia i w paszczu?
>
>Tomaso
A o czym Ty mowisz?
Pierz
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-09-03 13:51:39
Temat: Re: Ja�Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> napisał(a):
> A o czym Ty mowisz?
Rybcia. Jaź to taka rybka:
http://www.24.olsztyn.pl/salmo/gallery/displayimage.
php?album=75&pos=0
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2005-09-03 13:57:30
Temat: Re: Jaź> Jak przygotować?
Limonka bedzie w sam raz. Koniecznie gleboki tluszcz. Jakis szlachetny. Moze
maslo kokosowe?
Zajad
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2005-09-03 14:43:18
Temat: Re: Ja�On Sat, 3 Sep 2005 13:51:39 +0000 (UTC), "turecky "
<t...@N...gazeta.pl> wrote:
>Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> napisał(a):
>
>> A o czym Ty mowisz?
>
>Rybcia. Jaź to taka rybka:
>http://www.24.olsztyn.pl/salmo/gallery/displayimage
.php?album=75&pos=0
Aaaa, dziekuje...ja j ako ostatnia litere dostake rozne cikawe
krzaczki nic mi nie pasowalo...
pierz
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |