Data: 2007-07-04 04:22:00
Temat: KREMÓWKI BURACZANE W SOSIE ESBECKIM
Od: "Panslavista" <p...@W...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Mój przepis z okazji rocznicy ustanowienia IV Rzeczypospolitej:
bierzemy trzy buraki, dwie wadowickie kremówki, wodę święconą, trzy dekagramy
naskórka z pięty babci w moherze, gotowany mocz emerytowanego nmilicjanta-
patrioty, ćwierć litra rosyjskiej wódki i naskórek świeżo obrzezanego
żydowskiego niemowlaka.
kroimy buraki na plasterki z esbecką agresją.....
następnie wrzucamy je do garnka z moczem emerytowanego milicjanta i gotujemy
przez dziesięć minut..
potem zalewamy to wszystko rosyjską wódką i mieszamy ze złością wkurwionegobn
esbeka......
jak już otrzymamy gęsty wywar, to przyprawiamy go sproszkowanym naskórkiem
babci w moherze i żydowskiego niemowlaka, następnie dodajemy wodę święconą
otrzymany sos nakładamy na wadowickie kremówki........
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|