Date: Fri, 01 Jun 2007 17:31:43 +0200
From: topek <t...@p...pl>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.8) Gecko/20061025
Thunderbird/1.5.0.8 Mnenhy/0.7.4.0
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Kryteria wyboru frytkownicy
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
NNTP-Posting-Host: 84.57.63.101
Message-ID: <46603bdd$1@news.home.net.pl>
X-Trace: news.home.net.pl 1180711901 84.57.63.101 (1 Jun 2007 17:31:41 +0200)
Organization: home.pl news server
Lines: 24
X-Authenticated-User: topek.post
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!nf1.ipartners.pl!ipartners.pl!news.h
ome.net.pl!not-for-mail
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:297159
Ukryj nagłówki
Witam,
przejzalem troche archiwum i w sumie moglbym podjac decyzje na podstawie
tego co przeczytalem, ale wiadomo, ze firmy wypuszczaja coraz to nowe
modele.
Czy ktos moglby polecic frytkownice taka do ~ 400zl
A jesli nie mozesz podac konkretnego modelu na co zwracac uwage
wybierajac frytkownice?
Bede smazyl z raz na tydzien (frytki moze jakis mrozony cordon bleu) i
chcialbym jak najlatwiej, najszybciej i najrzadziej wymieniac olej i myc
to ustrojstwo :) Oczywiscie bez przegiec, ale sa moze urzadzenia ktore
sobie lepiej z tym radza.
Mycie tez powinno byc proste i bez zakamarkow. Mam robot kuchenny
siemensa i co zrobie np coleslawa to wyjmowanie ubitej kapusty z
zakarmkow nozem jest malo przyjemne. A wystarczylo w tym miejcu wylac
gladki, bez kantow i dziur plastik.. :)
--
topek-> jak zawsze pozdrawiający
S: I ja tylko ten raz pamiętam, że tam była jakaś baba, czarna taka
A: Z murzynką? murzynką?
S: Tato, ku*wa,gdzie ku*wa, w górach murzynka, w górach
|