Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia LASAGNE-ŚWIEŻE PŁATY

Grupy

Szukaj w grupach

 

LASAGNE-ŚWIEŻE PŁATY

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-04-13 23:09:01

Temat: LASAGNE-ŚWIEŻE PŁATY
Od: "aprilas" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Stałam się dumną posiadaczką opakowania tejże, przywiezionej prosto z Włoch.
No i pytanko - czy z takimi świeżymy płatami postępuje się inaczej, niż z
suszonymi, twardymi? Robiąc lasagne z suszonych daję 1-1,5 litra płynu
(sosu) na blaszkę.

Z góry dzięki za pomoc

Ania


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Ciasto proste,a efektowne
dobra kruszonka
obiad:)
Z gazu na prąd
ciasto z dżemem

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »