Data: 2009-10-30 16:44:55
Temat: MARGARYNA
Od: "NZSNNW" <n...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Która margaryna nadaje się do jedzenia na chlebie, jako smarowidło?
Staram się używać naprzemiennie masła, smalcu, i margaryny.
Z masłem (znajduję smaczne) i smalcem (własny wyrób) nie ma takiego problemu
jak z margaryną.
Której używacie na pieczywo?
Rama nie jest zła, choć już nie pachnie tak apetycznie jak kiedyś (przyjmujemy
cenę Ramy za wyjściową 1, 100%).
PysznyDuet (Raisio), dwie lub trzy odmiany, przy jego niskiej cenie (1/2 ceny
Ramy) jest dobry.
Delma jest dla mnie rozczaroweaniem (1/3 ceny Ramy) - to jakaś galaretka,
której nie można wyjąć z pudełka, bo nie trzyma się noża, przypomina kisiel-
galaretkę.
Lando (chyba tylko w Kauflandach) jest najtańsza za kilogram, ale zawiera dużo
wody, i nie jest smaczna.
Której margaryny używacie, co warto kupić?
(na chleb, nie do pieczenia/smażenia).
NZSNNW
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|