Data: 2003-07-20 21:49:08
Temat: Masło
Od: "emka" <n...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam serdecznie:-)
Mam problem i mam nadzieję, że tutaj mi ktos pomoże.
Przez kilka lat używałam ciągle tego samego masła do pieczywa. W takich mach
pojemniczkach, dietetyczne ponoc było. Ale nie to było najważniejsze przy
wyborze. Miało ważną właściwość - można je było trzymać w lodówce, a
bezpośrednio po wyjęciu nadawało się do smarowania nawet świeżych bułek i
bagietek. Nie było za twarde. A jak zapomniałam schować do lodówki, to nie
roztapiało się tak strasznie. I tu mam problem - przestali je produkować.
Nie mam pojęcia czemu. Już od kilku miesięcy go nie ma.
A ponieważ jadłam tylko to masło, nie znam innych.
Próbowałam teraz kupować różne, ale nie udało mi się trafić na nic
podobnego.
I to jest moja prośba - czy ktoś mógłby mi polecić jakieś dobre masło o
opisanych cechcach?
Bardzo proszę.
Pozdrawiam, Ewa.
Moją ulubioną pastę w tubce do kiełbasek z grilla też przestali
produkować:(((
|