| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!newsfeed.silweb.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "yuras" <p...@o...eu> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Mielone grzyby do sosu Date: Sat, 9 Dec 2006 22:34:59 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 6 Message-ID: <elfaui$spe$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: emt150.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1165700882 29486 83.21.239.150 (9 Dec 2006 21:48:02 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 9 Dec 2006 21:48:02 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2962 X-Sender: OyhlqOcKKbxD8tlSAO37wg== X-RFC2646: Format=Flowed; Original X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:285346 Ukryj nagłówki Moze ktos tego jeszcze nie zna , ale szczegolnie do sosow grzybowych stosuje | |
Zobacz także