Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!uw.edu.pl!lublin.pl!not-for-mail
From: malyKazio <g...@k...net.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Montignac-pytanko
Date: Wed, 14 Jun 2000 10:18:52 +0200
Organization: |-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-|
Lines: 17
Message-ID: <3...@k...net.pl>
Reply-To: g...@k...net.pl
NNTP-Posting-Host: ndi.pzl.swidnik.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Mailer: Mozilla 3.0 (Win95; I)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:29646
Ukryj nagłówki
Witam
dzieki tej grupie zainteresowalem sie w/w dieta, kupilem nawet ksiazki,
ale mam pytanie, moze ktos zechcialby pomoc
czy produkty GRANEX (wafelki zbozowe, ryzowe) nadaja sie do diety
Montignac,
jesli tak to czy w malych ilosciach czy mozna chrupac do woli?
na pszenicznych jest napisane, ze pelnoziarniste
(ale nawet do nich nie jestem przekonany)
ale ryzowe to chyba na pewno sie nie nadaja?
Moze ktos mi poradzi cos dobrego w zastepstwie tradycyjnego chleba.
Kupuje chleb pelnoziarnisty, ale staram sie go jesc niewiele, mimo, ze
mi smakuje:). A moze nie musze sie z nim ograniczac?
Zamiast chleba staram sie jesc ogorki i ser bialy.
Interesuje mnie cos 'niezbyt wyrafinowanego', bo nie jestem dobrym
kucharzem.
Pozdrawiam
Tadeusz
|