Data: 2012-02-28 13:49:11
Temat: Morskie stwory i inne takie... :D
Od: Anai <a...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W ramach szału zakupów, prócz wspomnianych w wątku o pierogach wątróbek
z dorsza nabyłam jeszcze sardynki w oleju, anchois, małże podwędzane
i kalmary w sosie amerykańskim...
Z sardynkami jakoś sobie poradzę, z anchois już sobie poradziłam (na
pizze wrzuciłam) ale nie mam pomysłu jak wykorzystać te małże (też
pizza?) a zwłaszcza kalmary w amerykanckim sosie - co to u diabła jest
ten sos amerykański??
Rzućcie proszę jakimiś pomysłami coby mi się to samo dobro nie zmarnowało...
--
Pozdrawiam
Anai
*****e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ******gg:1737648******
***** http://photo-of-anai.gu.ma/ *****
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone
możliwości regeneracyjne."
|