Data: 2004-11-20 18:25:14
Temat: Odp: Odp: [agd] pomoc przy wyborze
Od: "Oann" <o...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik (Na)Lesnik <n...@n...lubi.spamu> w wiadomości do grup dyskusy
jnych napisał:cneprk$s3i$...@n...onet.pl...
> >
> A nie masz problemu, który już opisałem:
> przy pieczeniu mięsa i
> włączeniu termoobiegu pojawia się dziwny dym, co jest chyba wynikiem
> samooczyszczania. Zdarzyło mi się to kilka razy, ale nie widzę
> jakichkolwiek reguł pojawiania się dymu. Dym pojawiał się tylko na
> początku pieczenia i po chwili znikał.
Rzeczywiście - pojawiały się takie zagadkowe wonie,
ale jedynie na początku, mam wrażenie, że to "z nowości" było?
Pozdrawiam
JoannaM
|