Data: 2003-08-04 17:39:51
Temat: Odp: Patison
Od: "Gosia_KIKI" <g...@N...poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Agata <a...@g...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:bgl6cd$16dk$...@f...acn.pl...
>
> .....ale takie duze tez powinny fantastycznie sie sprawdzic....Znajomym
> zjadalam poklady patisonow konserwowanych...wlasnie takich duzych,
> pokrojonych w takie "melonowe" kawalki...plastry grube, czastki.....
>
> proponuje wykonac konserwacje na patisonach....i pozwolic im na troche
> wiecej cukru w zalewie
>
> AgataW
>
Nooo, to mnie napawa optymizmem :)) A zalewa taka jak do ogoreczkow czy tez
znajomi jakas inna recepture stosowali?
--
*** Gosia_KIKI ***
|