From: "Sitek" <s...@p...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <s...@p...adm.onet.pl>
Subject: Odp: Wielki gar
Date: Wed, 28 Feb 2001 16:38:15 +0100
Lines: 28
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
NNTP-Posting-Host: foto1.nowyswiat.silesianet.pl
X-Original-NNTP-Posting-Host: foto1.nowyswiat.silesianet.pl
Message-ID: <3...@n...artur.pl>
X-Trace: 28 Feb 2001 16:38:08 +0100, foto1.nowyswiat.silesianet.pl
Organization: http://news.artur.pl/
X-Complaints-To: a...@n...artur.pl
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!news.k.pl!news.vogel.pl!news.artur.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:45383
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Grzegorz Janoszka" <g...@o...pl-NOSPAM> napisał w
wiadomości news:slrn99pmi4.uao.grzesjan@plus.adm.onet.pl...
> Witam
>
> Będę wkrótce zmuszony do zrobienia obiadu dla 30 a może i większej ilości
> osób. W związku z tym proszę Was o polecenie mi jakiś potraw, które
> są łatwe do zrobienia w takiej ilości i nie będą miały typowego
> smaku "wielkiego gara".
>
> Z góry dzięki za pomoc :)
>
> --
> Grzegorz Janoszka
>
> Na newsy piszę całkowicie prywatnie.
> Gdy mi odpowiadasz, wytnij "-NOSPAM" z adresu.
>
> Jak zmienię płeć, to będę miała na imię Agnieszka.
Sprytna_ny jesteście:))
Ja polecam kapuste z grochem:
grochugotować najlepiej z niego pure zrobić, wimieszać z gotowana kapusta
kiszona (wypłukaną) dodac sól pieprz i rzarło git stoi, podawać z podsmażona
cebulką i boczkiem. popijając mlekiem. TYLKO UWAGA na dzien następny jest
niewesoły no niezupełnie;)
|