Data: 2001-02-28 11:31:18
Temat: Re: Wielki gar
Od: u...@a...net (Ula Dynowska)
Pokaż wszystkie nagłówki
> Będę wkrótce zmuszony do zrobienia obiadu dla 30 a może i większej ilości
> osób. W związku z tym proszę Was o polecenie mi jakiś potraw, które
> są łatwe do zrobienia w takiej ilości i nie będą miały typowego
> smaku "wielkiego gara".
>
Na sylwestra zrobilam "wielki gar" kuskusu - mieso, warzywa, cieciorka, w
sosie z odpowiednimi przyprawami + odpowiednia ilosc kaszy kuskus, bylo inne
niz typowy bigos lub barszczyk :) i zniknelo szybko i bez sladu :). Przepis
na podstawie Kuchni Agnieszki Kreglickiej - byl taki artykul o kuskusie -
jesli bedziesz zainteresowany moge poszukac.
Pozdrawiam - Ula
P.S. Niestety byl z wolowiny i cieleciny.....
--
Archiwum grupy http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|