Data: 2003-02-21 21:09:33
Temat: Odp: ciasto drozdzowe - co robie zle?
Od: "Iloneska" <p...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik <t...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
> >
> Jaki masz Małgosiu piekarnik?
> Ja mam elektryczny i nastawiam na 50 stopni i obserwuję ciasto przez
szybkę . W
> gazowym też można podgrzać na chwilę. Robię to jak się śpieszy, a jeśli
jest
> czas to rośnie w temp. pokojowej ( fakt,że czasem porę godzin), ale cóż...
> Michał
No wlasnie, moze ja z krotko czekalam - ile mozna czekac na roniecie
drozdzalca;-) na kaloryferze, przy piecu itp. To znaczy, jak dlugo warto
czekac, a kiedy dac juz spokoj i wyrzucic do smieci?
Ilona
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|