| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news2.icm.edu.pl!new sfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "news" <m...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Odp: dobry sos z pieczarek ? Date: Thu, 25 Sep 2003 12:02:28 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 7 Message-ID: <bkujhc$o0a$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <bkshkd$9e1$1@news.onet.pl> <ds1oaagwy781$.dlg@czarodziejka.net> NNTP-Posting-Host: pe144.szczecin.sdi.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1064489324 24586 213.77.128.144 (25 Sep 2003 11:28:44 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 25 Sep 2003 11:28:44 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:174421 Ukryj nagłówki Najlepiej pieczarki snmażyc najpierw na suchej patelni, bez tłuszczu aż się | |
Zobacz także