« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-12-29 11:23:39
Temat: Pasta do krakersow.Mam pytanie - chce na zakaske podac krakersy i ze 3 pasty do ich
smarowania.
Jakie pasty polecacie ???
Ja mysle np tak:
1 Feta zmielona z oliwkami
2 Twarog zmielony z dodatkami na ostro.
3 Anchois - ale z czym ???
4 Czerwona fazola zmielona z cebulka i np tunczykiem.
Jakies wskazowki co do tych past ???
Moge je przygotowac dzien wczesniej ???
--
Artur Nowacki
Dom GG: 9856 Praca GG 4624321
http:///www.toya.net.pl/~artnow
http://plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=artnow
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-12-29 11:33:27
Temat: Re: Pasta do krakersow.
> 1 Feta zmielona z oliwkami
ale ta kombinacja to dla lubiących mocno słone potrawy, bo każda składowa
tej pasty jest bardzo słona a i krakersy są słone
> 2 Twarog zmielony z dodatkami na ostro.
> 3 Anchois - ale z czym ???
bardzo smaczne jest połaczenie - drobniutko posiekane fileciki anchois,
drobno posiekana polędwica sopocka, wędzona piers indyka albo coś w tym
rodzaju, do tego majonez i drobno posiekany szczypiorek, doprawione
pieprzem, soli juz nie trzeba.
Ja to jadłam jako nadzienie do faszerowanych jaj na zimno, ale do krakersów
pewnie też byłoby dobre.
pozdrawiam
Basia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-12-30 15:43:46
Temat: Re: Pasta do krakersow.
- zmielony bób (ugotowany z mrożonki) z czosnkiem, bazylią i oliwką -
śliczny kolor i pyszne
- zmiksowany twaróg, papryka w proszku, czarne oliwki i trochę ketchupu
pozdr
gagatka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-12-31 15:46:34
Temat: Re: Pasta do krakersow.Artur Nowacki <a...@l...home.pl> napisal(a):
> Mam pytanie - chce na zakaske podac krakersy i ze 3 pasty do ich
> smarowania.
>
> Jakie pasty polecacie ???
Jako dziecko smarowalem krakersy nutella (lub zamiennikami z czasow
przednuellowych) :-)
--
Marthy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |