« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2013-01-24 11:06:57
Temat: Patelnia ceramicznaWitam
Jestem na kupnie patelni ceramicznej i widzę, że są dwa rodzaje takich
patelni. Jedne to są zwykłe o gładkim dnie oraz są patelnie z dnem o
strukturze plastra miodu. Czy taki drugi rodzaj patelni ma jakieś swoje
plusy bądź minusy względem zwykłego, gładkiego dna?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2013-01-24 13:57:25
Temat: Re: Patelnia ceramicznaW dniu czwartek, 24 stycznia 2013 12:06:57 UTC+1 użytkownik SERG napisał:
> Witam
>
>
>
> Jestem na kupnie patelni ceramicznej i widzę, że są dwa rodzaje takich
>
> patelni. Jedne to są zwykłe o gładkim dnie oraz są patelnie z dnem o
>
> strukturze plastra miodu. Czy taki drugi rodzaj patelni ma jakieś swoje
>
> plusy bądź minusy względem zwykłego, gładkiego dna?
Te gładkie działają jak teflon tylko trochę trudniej je porysować (ale da się bez
problemu). Te żłobione działają świetnie (nie przywierają, nie rysują, myją
błyskawicznie) od smażenia jajek po kotlety, ale mam tylko małą, być może przy
operacjach dłuższych nie jest już tak dobrze.
--
ZZ@private
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |