Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pomidory a przecier

Grupy

Szukaj w grupach

 

Pomidory a przecier

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2009-03-18 17:58:44

Temat: Pomidory a przecier
Od: "Maksovsky" <m...@n...o2.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam.

Pragnę zrobić sos chili - w przepisie jest 6 dojrzałych
pomidorów. Posiadam w lodówce pół butli przecieru i chciałbym
nim zastąpić pomidory. Moje pytanie brzmi: jaką objętością przecieru
zrównoważyć "6 dojrzałych, obranych pomidorów"? :)

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Hamburgery home made
Nieporęt
DZIWNA SRACZKA
Pieczenie jesiotra
co zrobić z rozpoczętą butelką...

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »