Data: 2006-07-12 10:53:09
Temat: Przepis na Pyze wg. PANSLAVISTY.
Od: "Neko" <miglce@_bez_spamu_poczta.wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kiedys pan Panslavista raczyl nas wykwintnymi
przepisami. Dla potomnych:
------------------------
Lepisz pyze. Nasaczasz ja stuprocentowym spirytusem. Topisz
margaryne (koniecznie ta za 0,70 groszy za kostke!)
i dolewasz pol litra spirytusu na patelnie. Wrzucasz
pyze na patalnie. 15 minut smazysz dolewajac co 3 minuty
100 ml spirytusu. Po usmazeniu bierzesz 2,5 litra
Wyborowej, wyciagasz pyze z patelni i udajesz sie
do garazu. Tam mozesz zaczac sie delektowac przemoznym
smakiem zdrowej, jedrnej pyzy sowicie zakrapianej...
(c) Panslavista. Copyright
|