| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed. atman.pl!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-a-02.news.n eostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail Message-ID: <d...@u...pl> From: "WMP" <W...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Przygotowanie do wędzenie - czy można mrozić? MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-Newsreader: OE 10.0.0099.2012 X-MimeOLE: EO X-no-archive: yes Date: 02 Dec 2011 13:15:00 GMT Lines: 6 Organization: Telekomunikacja Polska NNTP-Posting-Host: 79.184.201.145 X-Trace: 1322831700 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 1451 79.184.201.145:2826 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:339356 Ukryj nagłówki Witam, doświadczionych w wędzeniu pytam się, czy jeśli się ma za duzo | |
Zobacz także