Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.nask.pl!polnews.pl!not-for-mail
From: "Monisiatko" <M...@c...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Pytania
Date: Mon, 05 Nov 2001 15:03:07 +0100
Organization: PolNEWS - http://www.polnews.pl
Lines: 29
Message-ID: <0...@p...pl>
References: <0...@n...onet.pl>
NNTP-Posting-Host: swift.atra.com.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: swift.atra.com.pl 1004968988 18859 194.181.190.181 (5 Nov 2001 14:03:08 GMT)
X-Complaints-To: h...@p...pl
NNTP-Posting-Date: 5 Nov 2001 14:03:08 GMT
X-Original-NNTP-Posting-Host: 195.116.193.131
X-Original-NNTP-Posting-From: ssegw-1.comarch.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:78657
Ukryj nagłówki
Mam pytania....
>Zamoczyc na noc, odcedzic i ugotowac obie fasole do miekkosci.
>Polowe ugotowanej fasoli ubic na puree kopystka..
>Polaczyc cala fasole, puree, imbir, czosnek, pomidory,sol, maslo, smietane, i
>
>garam masala.
>Gotowac 30 min na slabym ogniu.
Jak to gotowac??? Co gotowac???? przeciez to bedzie bardzie stale chyba. Moze
smazyc???
Chyba ze przez smietane bedzie takie rzedkie do gotowania???
>Polozyc na wierzchu przed podaniem maslo albo zrobic tarka.
>Rozgrzac olej, dodac cebule, smazyc do zbrazowienia.
>Dodac cayenne, natychmiast dodac do ugotowanej juz fasoli.
I to zgestenieje???
I na wierzch wtedy te cebulke??? Czy wymieszac???? I po co na wierzch to
maslo, jak potem jest wymieszac???
Sorry za pytania,
ale ja poczatkuje w zakresie kuminu itp i nie lapie chyba wszytskiego...
Monisiatko
--
============= P o l N E W S ==============
archiwum i przeszukiwanie newsów
http://www.polnews.pl
----- od 28.08 - nowa, lepsza wersja -----
|