Data: 2003-11-16 22:22:18
Temat: RE: blok - zrobiłam! :) Ale...
Od: j...@w...pl (Joanna Michalska)
Pokaż wszystkie nagłówki
> | Od siebie dodam, ze ja zawsze do bloku dodaje bakalie,
> czyli rodzynki i
> orzechy.
> |
> | Pozdrawiam
> | Lilla
> |
>
>
> Potwierdzam, ze jest to przepis, z ktorego blok napewno sie
> uda. Robie go
> juz trzeci raz z kolei nieco zmniejszajac ilosc kawy.
> Zastanawiam sie czy
> mozna ja calkowicie pominac dodajac wiecej kakao? A czy
> zastepujac margaryne
> maslem uzyskamy lepsze efekty smakowe? - czy tylko gorsze
> ekonomicznie?
>
Witam i cieszę się że mój przepis tak dobrze wychodzi. Co do kawy można ją
zupełnie pominąć albo proporcje odwrócić . Ja dla odmiany nie jestem
zwolennikiem ciast kakaowych i dlatego więcej kawy daję. Masło na pewno
korzystnie podniesie walory smakowe bloku i spokojnie można je dodac zamiast
margaryny. Ja sama od jakiegoś czasu wyłącznie masła do ciast dodaję.
Pozdrawiam ze smakiem Asia M. z Olsztyna
--
Zaloz prywatne forum:
http://forum.onet.pl
|