Data: 2001-02-22 09:23:17
Temat: RE: schab w ciescie
Od: i...@r...com.pl (Klient - rzeczoznawcyap - info)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: Ania Derejski
>
> "Klient - rzeczoznawcyap - info" <i...@r...com.pl> wrote
> >
> > A tak przy okazji, moglibyście podrzucić jakiś ekstraordynary
> > przpis na ciasto francuskie na słodko, bo mi się chłopak rzuca
> > jak ryba wyjęta z wody, dał mi jakiś przepis, ale po francusku
> > i nie chciał przetłumaczyć uparcie twierdząc, że ja mówię w
> > tym języku, co w rzeczywistości nie ma miejsca? Myślę, że po
> > prostu nie znał nazw składników ani po polsku, ani po francusku
> > i stąd jego ośli upór.....
> >
>
> Wyslij ten przepis to Ci go przetlumacze...
Nieee, zmuszę go, żeby przetłumaczył!
Poza tym, nie mam czasu wklepywać ;-)
A jeszcze poza tym, zrobiłam takie z serkiem i brzoskwinią i
zaakceptował.
Boszsz, jak ja się z nim męczę!!! ;-)))
>
> > Help! (kurcze, jak to by było po żabojadzku? ;-))
> >
>
> Aidez moi !!! (po francusku)
>
Grazie tantissimo! ;-))
A fonetycznie?
--
Maya
"When God made man, she was only testing"
--
Archiwum grupy http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|