| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfe ed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Panslavista" <p...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: RO, MINERALNA, SMAK Date: Fri, 2 Jun 2006 12:21:03 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 6 Message-ID: <e5p3f2$sn2$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: abcu88.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1149243682 29410 83.6.236.88 (2 Jun 2006 10:21:22 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 2 Jun 2006 10:21:22 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2869 X-Antivirus: avast! (VPS 0622-3, 2006-06-01), Outbound message X-Antivirus-Status: Clean Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:270033 Ukryj nagłówki Smak wody zależy od jej nie-wodnej zawartości. W filtrach RO dodaje się | |
Zobacz także