Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-)

Grupy

Szukaj w grupach

 

Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-)

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 142


« poprzedni wątek następny wątek »

21. Data: 2016-05-20 09:14:05

Temat: Re: Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-)
Od: FEniks <x...@p...fm> szukaj wiadomości tego autora

W dniu 19.05.2016 o 23:35, Ikselka pisze:
> Dnia Thu, 19 May 2016 21:35:40 +0200, FEniks napisał(a):
>
>> W dniu 19.05.2016 o 13:54, Ikselka pisze:
>>> Dnia Wed, 18 May 2016 21:54:41 +0200, FEniks napisał(a):
>>>
>>>> W dniu 17.05.2016 o 14:12, Ikselka pisze:
>>>>> Rabarbar do ciasta na zimę:
>>>>> Łodygi pokroić (bez obierania! - w skórce jest najwięcej koloru, a zupełnie
>>>>> zmięknie ona w obróbce) w centymetrowej grubości, lekko skośne plastry,
>>>>> które zasypać na noc cukrem w misce (na 5 kg rabarbaru jakieś 2 kg cukru
>>>> Podaj najpierw przepis na produkcję cukru. Polskiego.
>>>>
>>> Tobą ewidentnie coś rzuca
>> Scukrzyłam się.
>>
> Kwas, nie cukier, Tobą miota...

Polski miód.

BTW:
http://purestyle.pl/zasada-lustra-widzisz/

Ewa

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


22. Data: 2016-05-20 10:46:19

Temat: Re: Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-) DŁUGIE!!!!
Od: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl> szukaj wiadomości tego autora

Pani Basia napisała:

>> A co robią ze stokrotek?
>
> Nie jedzą.

Eee, to chyba NTG.

Jarek

--
Ne pijem, ne pijem...

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


23. Data: 2016-05-20 10:52:39

Temat: Re: Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-) DŁUGIE!!!!
Od: bbjk <b...@p...pl> szukaj wiadomości tego autora

W dniu 16-05-20 o 10:46, Jarosław Sokołowski pisze:

>>> A co robią ze stokrotek?
>>
>> Nie jedzą.
>
> Eee, to chyba NTG.

Czy ja wiem?
Komedie tu są nie od dzisiaj, więc może jednak?
--
B.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


24. Data: 2016-05-20 11:20:44

Temat: Re: Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-) DŁUGIE!!!!
Od: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl> szukaj wiadomości tego autora

Pani Basia napisała:

>>>> A co robią ze stokrotek?
>>>
>>> Nie jedzą.
>>
>> Eee, to chyba NTG.
>
> Czy ja wiem?
> Komedie tu są nie od dzisiaj, więc może jednak?

Aaa, chyba że tak. Stokrotnie można się ubawić.

--
Jarek

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


25. Data: 2016-05-20 12:53:14

Temat: Re: Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-) DŁUGIE!!!!
Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Fri, 20 May 2016 06:09:40 +0200, bbjk napisał(a):

> W dniu 16-05-19 o 19:34, Jarosław Sokołowski pisze:
>
>> A co robią ze stokrotek?
>
> Nie jedzą.

Jak zwykle wiesz tyle, co zjesz.
http://www.survival.strefa.pl/r/index_rja_li_stokrot
ka.htm
Itp. :
https://www.google.pl/search?q=stokrotki+jadalne&ie=
utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=M-w-V-j
mPMyv8we934KYCw

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


26. Data: 2016-05-20 12:53:59

Temat: Re: Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-)
Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Fri, 20 May 2016 09:14:05 +0200, FEniks napisał(a):

> W dniu 19.05.2016 o 23:35, Ikselka pisze:
>> Dnia Thu, 19 May 2016 21:35:40 +0200, FEniks napisał(a):
>>
>>> W dniu 19.05.2016 o 13:54, Ikselka pisze:
>>>> Dnia Wed, 18 May 2016 21:54:41 +0200, FEniks napisał(a):
>>>>
>>>>> W dniu 17.05.2016 o 14:12, Ikselka pisze:
>>>>>> Rabarbar do ciasta na zimę:
>>>>>> Łodygi pokroić (bez obierania! - w skórce jest najwięcej koloru, a zupełnie
>>>>>> zmięknie ona w obróbce) w centymetrowej grubości, lekko skośne plastry,
>>>>>> które zasypać na noc cukrem w misce (na 5 kg rabarbaru jakieś 2 kg cukru
>>>>> Podaj najpierw przepis na produkcję cukru. Polskiego.
>>>>>
>>>> Tobą ewidentnie coś rzuca
>>> Scukrzyłam się.
>>>
>> Kwas, nie cukier, Tobą miota...
>
> Polski miód.
>
> BTW:
> http://purestyle.pl/zasada-lustra-widzisz/
>

Spoko, lustro mi niepotrzebne - miałam bezpośredni ogląd we Wrocku.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


27. Data: 2016-05-20 13:06:13

Temat: Re: Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-) DŁUGIE!!!!
Od: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl> szukaj wiadomości tego autora

Ikselka wstała od suto zastawionego stołu i napisała:

>>> A co robią ze stokrotek?
>>
>> Nie jedzą.
>
> Jak zwykle wiesz tyle, co zjesz.
> http://www.survival.strefa.pl/r/index_rja_li_stokrot
ka.htm

Czy na Manhattanie też da się taki survival uprawiać?

Jarek

--
-- Szwejku, Jezus Maria, Himmelherrgott, ja was zastrzelę, bydlę jedno,
ośle, kretynie, gówniarzu jeden! Czy można być takim bałwanem?
-- Posłusznie melduję, panie oberlejtnant, że można.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


28. Data: 2016-05-20 13:37:31

Temat: Re: Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-) DŁUGIE!!!!
Od: bbjk <b...@p...pl> szukaj wiadomości tego autora

W dniu 16-05-20 o 13:06, Jarosław Sokołowski pisze:

>>>> A co robią ze stokrotek?
>>>
>>> Nie jedzą.
>>
>> Jak zwykle wiesz tyle, co zjesz.
>> http://www.survival.strefa.pl/r/index_rja_li_stokrot
ka.htm
>
> Czy na Manhattanie też da się taki survival uprawiać?

Daremne wysiłki, pewne kody dla niektórych na zawsze pozostaną
niedostępne, choćby zjedli cały polski cukier. ale czy rozum?
--
B.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


29. Data: 2016-05-20 14:52:24

Temat: Re: Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-) DŁUGIE!!!!
Od: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl> szukaj wiadomości tego autora

Pani Basia napisała:

>>>>> A co robią ze stokrotek?
>>>>
>>>> Nie jedzą.
>>>
>>> Jak zwykle wiesz tyle, co zjesz.
>>> http://www.survival.strefa.pl/r/index_rja_li_stokrot
ka.htm
>>
>> Czy na Manhattanie też da się taki survival uprawiać?
>
> Daremne wysiłki, pewne kody dla niektórych na zawsze pozostaną
> niedostępne, choćby zjedli cały polski cukier. ale czy rozum?

Wtedy pozostaje móżdżek. Cielęcy.

Jarek

--
"Miły, los nie ustrzegł.
Tu -- w transformatorze
Tajemnica słodka:
Mózgu, będziemy mieli móżdżek!...
Móżdżek po polsku,
Bom patriotka".

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


30. Data: 2016-05-20 15:55:26

Temat: Re: Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-)
Od: FEniks <x...@p...fm> szukaj wiadomości tego autora

W dniu 20.05.2016 o 12:53, Ikselka pisze:
> Dnia Fri, 20 May 2016 09:14:05 +0200, FEniks napisał(a):
>
>> W dniu 19.05.2016 o 23:35, Ikselka pisze:
>>> Dnia Thu, 19 May 2016 21:35:40 +0200, FEniks napisał(a):
>>>
>>>> W dniu 19.05.2016 o 13:54, Ikselka pisze:
>>>>> Dnia Wed, 18 May 2016 21:54:41 +0200, FEniks napisał(a):
>>>>>
>>>>>> W dniu 17.05.2016 o 14:12, Ikselka pisze:
>>>>>>> Rabarbar do ciasta na zimę:
>>>>>>> Łodygi pokroić (bez obierania! - w skórce jest najwięcej koloru, a zupełnie
>>>>>>> zmięknie ona w obróbce) w centymetrowej grubości, lekko skośne plastry,
>>>>>>> które zasypać na noc cukrem w misce (na 5 kg rabarbaru jakieś 2 kg cukru
>>>>>> Podaj najpierw przepis na produkcję cukru. Polskiego.
>>>>>>
>>>>> Tobą ewidentnie coś rzuca
>>>> Scukrzyłam się.
>>>>
>>> Kwas, nie cukier, Tobą miota...
>> Polski miód.
>>
>> BTW:
>> http://purestyle.pl/zasada-lustra-widzisz/
>>
> Spoko, lustro mi niepotrzebne - miałam bezpośredni ogląd we Wrocku.

To nawet kalejdoskop, skoro przez te niemal 10 lat obraz zmienił się tak
diametralnie.

Ewa

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 10 ... 15


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Szparagowe pyszności
Móżdżek - gdzie kupić w Poznaniu?
ciastko amerykan
Promocji : Witamina D + olejek z filtrem UV
Chałwa - zrób to sam

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »