| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news .onet.pl!not-for-mail From: "Grzegorz Szutka" <s...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Adżika (P) abchazka Date: Thu, 22 Aug 2002 13:06:18 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 5 Sender: s...@p...onet.pl@pa105.rybnik.sdi.tpnet.pl Message-ID: <ak2gj8$9u5$1@news.onet.pl> References: <0...@p...pl> NNTP-Posting-Host: pa105.rybnik.sdi.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1030014376 10181 217.96.206.105 (22 Aug 2002 11:06:16 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 22 Aug 2002 11:06:16 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:121516 Ukryj nagłówki No dobra wczoraj zaprawilem jakies 5l tego specjalu ale.... jak to sie je/ | |
Zobacz także