Data: 2002-08-22 11:39:10
Temat: Re: Adżika (P) abchazka
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 22 Aug 2002 13:33:33 +0200, k...@p...onet.pl wrote:
>> No dobra wczoraj zaprawilem jakies 5l tego specjalu ale.... jak to sie je/
>> do czego dodaje?
>> grzesiek
>>
>Tego? wspomina?es cos o marchewce i jab?kach czy pomidorach... To jednak troche
>inny wariant. U?ywa si? tego do chachobili ( patrz archiwum), a poza tym kao
>muszterde albo inny ketchup Qd
>>
jako ze mi sie sporo samo skasowalo czyms tajem,niczym (nie, nie
palcem na zlym klawiszu...) z moich grupowych dokumentow/postow,
wpuscilam chachobili do archiwuwuwuma i kiszka...czy to sie
inaczej pisze czy to jest pod pseudonimem jakims w jakims
zupelnei innym watku. to gdzie szukac i w jakim kapeluszu?
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|