Data: 2008-06-19 12:55:45
Temat: Re: Agrest kandyzowany - jak?
Od: JaMyszka <f...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 19 Cze, 12:08, "i...@g...pl" wrote:
> > W zasadzie syrop z agrestu odlewa się i podgrzewa - dopóki jest płynny.
> Tak, tak!!! Tak było w przepisie. książkę mi wcięło - pewnie w kartonach,
> muszę się do nich w końcu zabrać...
I tu zabiłaś mi ćwieka!
Bo teraz nie wiem, czy Wasze wersje są zgodne czy nie? Bo w Twojej,
odniosłam wrażenie, że nie chodzi o odparowanie (uwaga, że
przykrywamy) syropu.
No cóż - i tak zrobię pilnując tej temp. 50 st.
--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html
Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://www.zwijaj.pl/
|