Data: 2004-09-11 23:33:12
Temat: Re: Ajvar- co z baklazanowym srodkiem?
Od: "ktosia" <k...@U...o2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "dorka" <dorka62@!wywal-to!interia.pl> napisał w wiadomości
news:chvnf7$228l$1@mamut1.aster.pl...
> Witam grupe po dluzszej przerwie. Przymierzam sie do ajvaru, wszystko, co
> potrzebne zakupione. Z papryki gniazda nasienne usunelam, a co z
baklazanami
> zrobic? Nie sa duze sztuki, pesteczki malenkie, usuwac toto, czy
zmiazgolic
> lacznie z miazszem?
>
> Za wszelkie sugestie dziekuje:)
> Dorota
Ja zrobilam ajvar z calych baklazanow i wyszedl pyszny, w ogole migdy, nie
wyrzucam miazu, ale kupuje zawsze nieprzerosniete okazy baklazanowe.......
Ktoska
|