Data: 2000-11-28 14:42:46
Temat: Re: Ale ryba - na świeta
Od: "Dorota" <d...@c...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Spróbowalam z filetami z morszczuka i bylo calkiem dobre.
Tylko rybka zamias się podpiec na tym maselku, to sie ugotowala.
Ale to chyba dlatego, ze nie mialam czasu na rozmrazanie filetow.
A i tak bylo dobre :)
Pozdrawiam
Dorota
>Poniewaz zalozeniem trzymania sie calosci w "kupie" :-) jest roztopiony ser
>wiec sadze, ze mozna sprobowac. Jak zrobisz to rzuc na grupe wyniki.
>
>--
>Pozdrawiam
>Adam
>a...@k...pl
>
>> czy jest szansa, że wyszłoby z filetami z morszczuka, mintaja lub dorsza?
>> Przepis bardzo mi się podoba.
>> Pozdrawiam
>> Dorota
>>
>> Adam Boczek napisał(a) w wiadomości: <3a13b359$1@news.vogel.pl>...
>> >Wiem ze autorka probowala z halibutem i linem. Z halibutem mowile ze nie
>> >wyszlo (chyba za tlusty + ser = na pewno za tlusty). Z linem tez bylo
>> super.
>> >Podejrzewam, ze wyjdzie to z kazda niezbyt sucha ryba.
>> >
>> >> A mozna tak z inna ryba?
>> >>
>> >> Jader
|