Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet.
pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Grzegorz Ostrowski" <m...@m...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Apel do wszystkich!
Date: Thu, 30 May 2002 12:55:19 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 37
Message-ID: <ad50d5$p7m$1@news.tpi.pl>
References: <ad3h4u$5v9$1@sunsite.icm.edu.pl>
NNTP-Posting-Host: pn202.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl
X-Trace: news.tpi.pl 1022756069 25846 213.76.109.202 (30 May 2002 10:54:29 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 30 May 2002 10:54:29 +0000 (UTC)
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400
X-MSMail-Priority: Normal
X-Priority: 3
X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:110421
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Bożena" <b...@s...pw.edu.pl> napisał w wiadomości
news:ad3h4u$5v9$1@sunsite.icm.edu.pl...
> Dzieki, Lillo, za zrozumienie :o)) Jezeli chodzi o moje nerwy, to sa na
> szczescie jeszcze ok :o))) , ale jak codziennie ktos bedzie chcial
> nalesniki, pizze, KFC, gofry, tiramisu albo golonke, to dlugo nie pociagne
> ;o))) Wtedy pamietajcie, ze lubie dlugie ciemno czerwone roze ;o)))
>
>
> W zwiazku z powyzszym powaznym problemem proponuje szanowac innych i:
> - ciac cytaty, zostawiajac tylko tekst, na ktory odpowiadmy
> - odpowiadac pod cytatem, ale nie laczyc wszystkiego w calosc - jeden
> "enter" moim zdaniem zupelnie wystarczy
> - wpisywac (OT) w naglowkach postow nie dotyczacych gotowania
> - wpisywac (P) w naglowkach postow zawierajacych przepisy i usuwac te
> literke, gdy przepisu nie ma.
> - zmieniac naglowek, gdy zmienia sie temat dyskusji - czesto jest tak ze
> zaczynamy z ciasta a konczymy na sledziach lub ogorkach kiszonych.
A mnie się to bardzo nie podoba i sie nie będę stosować.
Proponuje tym, co się ze mną nie zgadzają, po prostu założyć filtr na posty
z moim zdresem.
A tym, co się denerwują, ze ktoś chce przepis na kfc, golonke, tiramisu i
inne pyszności, kubek melisy.
Bo ja lubię gadac i gadać, a nie stosowac sie do reguł.
Aha - lubię jeszcze gotować o gadac o gotowaniu.
A pl.rec.kuchnia lubię zas przede wszystkim [a jestem tez na wielu innych
grupach] za tą właśnie niezobowiązującą atmosferę.
I już!
grzesio
ps. przypominam, ze jakiś czas temu proponowałem, żeby ktoś się zgłosił na
goryla - odzem był znikomy....
|