Data: 2004-07-16 18:58:42
Temat: Re: Archiwum
Od: m...@p...onet.pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
b...@w...pl wrote:
>>A jeśli chodzi o tiramisu to ja robię tak ze piekę zwykły biszkopt, a masę
>
> kupuję niestety gotową tzn. w torebce (chyba Delecta). Biszkopt lekko nasączam
> mocna kawą z alkoholem, smaruje masą, na to gorzkie kakao przesiane przez
> siteczko, a następnie kolejna warstwa ciasto-masa-kakałko. Jest super bo
> lekkie i niezbyt słodkie.
Nooo nie, i TO ma byc tiramisu ??? Ja protestuje. To jest co najwyzej
wyrob tiramisupodobny - podobnie jak wspomniane przed chwila prze Joanne
czekoladopodobne i bitosmietanopodobne paskudztwa.
Po za tym - kaka...co ??
--
Kot
m...@p...onet.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|